Olteanul Ionuț Caracudă, vicecampionul lumii la culturism și fitness

Multiplu campion Mondial și European, olteanul Ionuț Caracudă a devenit vicecampionul lumii la culturism și fitness, obținând medalia de argint la la 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗠𝗼𝗻𝗱𝗶𝗮𝗹 𝗺𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰, Iran • 𝗠𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗠𝗲𝗻 𝗕𝗼𝗱𝘆𝗯𝘂𝗶𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴 𝟱𝟱-𝟱𝟵 𝗮𝗻𝗶, 𝟳𝟱 𝗸𝗴.

Lotul național al României participă la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness Iran, Kish Island, alături sportivi foarte veniți de pe 5 continente. Competiția, cu un grad ridicat de dificultate, l-a avut printre sportivi și pe olteanul Ionuț Caracudă, originar din satul Potelu și Cetățean de Onoare al comunei Ianca. Dacă la finele anului trecut el și-a recâștigat titlul de campion al lunii deținut în 2021 și 2019, în 2022 fiind vicecampion, ieri a obținut medalia de argint.

Multiplu campion balcanic, european și mondial, sportivul Ionuț Caracudă, originar din comuna olteană Ianca, a câștigat anul trecut și 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗹 𝟭 la Campionatul European de Culturism și Fitness, la categoria Men's Bodybuilding 55-59 Years, Open, păstndu-și astfel titlul obținut în 2022.

Sportivul trăiește în Brașov și este instructor fitness și antrenor personal, sportiv de performanță- component al Lotului Național de Culturism și Fitness, competitor IFBB. Caracudă este practicant al culturismului încă din anul 1982. Meseria lui de bază este sculptura, peisagistica și restaurarea. Asta a studiat la Liceul de Artă din Craiova și a muncit o perioadă ca realizator de portrete pe un vas de croazieră.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list