Polițist de la Poliția Slatina, cercetat pentru că ar fi încercat să ascundă marijuana găsită la un tânăr pentru a-l ajuta să scape

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a dispus efectuarea de verificări cu privire la fapta de care este acuzat un polițist din cadrul Poliției municipiului Slatina. Acesta ar fi încercat să sustragă un pliculeț cu marijuana găsită asupra unui tânăr la controlul efectuat într-o noapte de iulie, cu intenția de a face dispărută proba și a-l ajuta pe individ.

Agentul șef Vasile Grigore din cadrul poliției municipiului Slatina se află în mijlocul unui scandal după ce ar fi intenționat să pună mâna pe o probă, la scurt timp după ce în curtea instituției au ajuns rudele, prietenii și cunoscuții unui tânăr asupra căruia s-a găsit marijuana.

Poliția Olt nu neagă fapta de care este acuzat polițistul, ci a transmis printr-un comunicat de prrsă că acesta este cercetat.

,,La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina au procedat la legitimarea unui bărbat. Cu ocazia controlului corporal al acestuia, bărbatul, de 31 de ani a devenit violent, fiind condus la sediul poliției. În urma verificării bagajului acestuia, polițiștii au identificat un pliculeț, care conținea un material vegetal-uscat, de culoare galben-verzui. Materialul vegetal-uscat a fost sigilat într-un plic, fiind înaintat către polițiștii din cadrul Serviciului pentru Combaterea Criminalității Organizate Olt. Cu privire la celelalte aspecte apărute în spațiul public, potrivit cărora un polițist din cadrul Poliției municipiului Slatina ar fi încercat să sustragă pliculețul cu material vegetal-uscat, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a dispus efectuarea de verificări, la momentul producerii evenimentului, rezultatele acestora fiind înaintate organelor abilitate.,, transmite IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list