Polițiștii olteni s-au alăturat campaniei „Let’s Do It, Romania!”: au strâns gunoaie la periferia Slatinei/ FOTO

Astăzi, 21 septembrie, are loc cea de-a XI-a ediție a Zilei de Curățenie Națională, în cadrul căreia peste 150.000 de voluntari din întreaga țară s-au înscris pentru a participa la acțiuni de curățenie. România se va alătura astfel altor 198 de țări în acest demers global, care are drept scop reducerea deșeurilor și promovarea unui mediu mai curat și mai sănătos. Și polițiștii olteni s-au alăturat campaniei „Let's Do It, Romania!", pentru o natură mai curată și o comunitate mai unită.

Let's Do It, România! a invitat astăzi cetățenii din întreaga țară să participe la un amplu efort de voluntariat, care are ca scop colectarea deșeurilor și protejarea mediului. Printre cei care au răspuns invitației, dând astfel un exemplu comunității, se numără și polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

#td_uid_1_66eeaed61ef3a .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/cNopEqi) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66eeaed61ef3a .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/Xx4FGLk) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66eeaed61ef3a .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/JrtF2aN) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66eeaed61ef3a .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/vwt6gEW) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66eeaed61ef3a .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/58FVQOI) 0 0 no-repeat; }

,,Pentru noi toți, natura este un dar prețios, iar fiecare dintre noi are o responsabilitate esențială în a o proteja. Polițiștii olteni au simțit nevoia să fie prezenți, pentru a-și aduce contribuția la curățarea mediului înconjurător și la construirea unui viitor mai curat pentru comunitatea noastră. Prin puterea exemplului, ne dorim să inspirăm și să motivăm cetățenii să se implice activ în menținerea unui mediu înconjurător curat și sănătos. Fiecare gest contează și poate aduce o schimbare pozitivă! Voluntariatul polițiștilor, care au ales să adune deșeurile aruncate neglijent în zonele periferice ale municipiului Slatina, este un mod de a transmite un mesaj clar: *împreună putem face lumea în care trăim un loc mai frumos și mai curat*. De la mic la mare, fiecare dintre noi poate contribui la o comunitate mai verde și mai armonioasă!,, transmite IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list