Pompierul Cătălin Gavrilă- Detașamentul Caracal- a câștigat al 12-lea titlu de campion național la fotbal-tenis

ISU Olt anunță performanță remarcabilă pentru GAVRILĂ Cătălin-Adrian, pompier în cadrul Detașamentului Caracal, care a reușit să-și adjudece în acest an al 12-lea titlu de campion național la fotbal-tenis.

Un pompier oltean este și în acest an campionul național la fotbal-tenis la Cupa ASPR.
Etapa finală a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România la fotbal-tenis s-a desfășurat în perioada 18-20 septembrie în municipiul Craiova, participând cei mai buni sportivi din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
,,Performanță remarcabilă pentru colegul nostru, GAVRILĂ Cătălin-Adrian, pompier în cadrul Detașamentului Caracal, care a reușit să-și adjudece în acest an al 12-lea titlu de campion național la fotbal-tenis. Cătălin se poate mândri cu titlul de campion național timp de 10 ani consecutiv, alte două medalii de aur și medalii de argint și bronz la toate edițiile la care a participat. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a fost reprezentat la această competiție și de echipa formată din ȘOCAE Ionuț-Daniel și COSTEA Marius-Adinel, care a avut evoluții apreciate. Felicitări, băieți! Suntem mândri de reușitele voastre!,, anunță ISU Olt.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list