Porți Deschise la Clubul Copiilor Corabia. Trei cercuri GRATUITE în noul an

Clubul Copiilor Corabia, structură a Palatului Copiilor Adrian Băran Slatina, și-a deschis porțile pentru copiii de vârstă școlară care doresc să urmeze cursurile extrașcolare.

Locul în care copiii din orașul Corabia și împrejurimi își descoperă talentul și își desăvârșesc personalitatea participând la diverse activități extrașcolare și-a promovat oferta educațională 2024- 2025. Ziua Porților Deschise la Clubul Copiilor din orașul de pe Dunăre a stârnit curiozitatea a numeroși elevi.

" Ziua Porților Deschise" la Palatul Copiilor " Adrian Băran", Structura Corabia a debutat cu veselie, voci cristaline și exuberanta specifică vârstei. Elevii înscriși și anul acesta scolar la cercurile noastre dar și cei interesați de oferta educațională, însoțiți de doamnele învățătoare, au fost încântați să ia parte la activități extrașcolare plăcute și interactive ce le valorifică potențialul, îi relaxează și vin în sprijinul dezvoltării personalității lor. Mulțumim pentru că ne alegeți și vă dorim un an școlar plin de realizări!,, transmite clubul.

La Corabia, în acest an se vor derula trei cercuri: matematică aplicată, cenaclu literar/ teatru și karturi. Activitățile educative extrașcolare pot fi urmate gratuit la  sediul de pe str. Cuza-Vodă, nr.65.

Clubul Copiilor Corabia a fost înființat la 1 noiembrie 1953 sub denumirea de Casa Pionierilor.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list