Portofel uitat pe o bancă în Balș, recuperat de proprietară cu ajutorul jandarmilor

În ultimul timp, tot mai multe persoane demonstrează că omenia nu s-a pierdut și că nu toți se bucură să-și însușească bunurile altora. Este cazul unui bărbat care, găsind la Balș pe o bancă un portofel, a apelat la ajutorul jandarmilor pentru a-l returna proprietarei.

Ieri după-amiază, o femeie din Balș a avut norocul ca jandarmii să-i aducă acasă portofelul pierdut în zona Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.

,,Colegii noștri, din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Balș, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost abordați de un bărbat care le-a relatat faptul că a găsit pe o bancă din apropiere un portofel. După stabilirea identității bărbatului, jandarmii au procedat la verificarea conţinutului portofelului, în vederea identificării proprietarului, iar în interior au găsit carduri bancare, documente personale și o sumă modică de bani. Jandarmii s-au deplasat la domiciliul persoanei. Este vorba despre doamna Ioana din orașul Balș, care a ţinut să mulţumească jandarmilor pentru promptitudine şi pentru modul de rezolvare a situației, cât și cetățeanului pentru spiritul său civicˮ, povestesc reprezentanții IJJ Olt întâmplarea.

Jandarmii le atrag atenția cetățenilor să manifeste o atenție deosebită bunurilor personale și actelor de identitate întrucât acestea conțin date cu caracter personal ale posesorului, iar pierderea lor generează dificultăți.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list