Poștașii distribuie pensiile recalculate, până la 15 septembrie

Compania Națională „Poșta Română" a început de ieri distribuirea drepturilor bănești reprezentând pensiile din sistemul public cu noile valori după ce au fost supuse procesului de recalculare.

Până pe 𝟏𝟓 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 curierii poștali vor distribui aproximativ 𝟒,𝟔 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 de taloane de pensie, precum și drepturile bănești către beneficiarii care primesc pensia în numerar. Zilnic, peste 14.000 de angajați ai Poștei Române vor fi mobilizați în acest proces, dintre care peste 10.000 sunt poștași. Aceștia vor distribui peste 𝟑𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 de pensii în fiecare zi.
,,Și de această dată, Poșta Română a luat toate măsurile și a depus toate eforturile pentru ca taloanele și drepturile bănești să ajungă în posesia beneficiarilor în termenul stabilit.
Reamintim faptul că Poșta Română este singura companie de curierat și servicii poștale din România care ajunge în toate colțurile țării, fiind principalul furnizor de servicii poștale la nivel național, iar investițiile majore și constante realizate de companie în ultimii ani în tehnologie și digitalizare ne permit să asigurăm populației servicii de cea mai bună calitate!,, anunță Poșta.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list