S-au alocat fondurile pentru programele Tomata, Usturoiul, Cartoful și acciza la motorină

Guvernul a suplimentat, în şedinţa de astăzi, bugetul Ministerului Agriculturii cu aproape 900 de milioane de lei, asigurând astfel sumele necesare pentru cultivatorii de tomate, usturoi, cartofi şi pentru subvenţionarea accizei la motorină folosită în agricultură.

Ministrul Agriculturii, deputatul de Olt Florin Barbu, le dă o veste bună fermierilor: vor primi subvențiile prin programele Tomata, Usturoiul, Cartoful românesc și pentru motorina folosită la muncile agricole. Fondurile au fost aprobate astăzi de Guvern.
,,Legumicultorii, fermierii și procesatorii care produc alimente românești au susținerea noastră, ca întotdeauna. Asigurăm fondurile necesare pentru Programele Tomata, Usturoiul și Cartoful Românesc și susținem plata accizei la motorină. Pentru toate aceste programe și măsuri, s-a aprobat în ședința de Guvern alocarea a aproximativ 900 de milioane de lei. Susținerea tuturor celor care produc românește este calea sigură pentru dezvoltarea agriculturii și industriei procesării din România!,, anunță Barbu.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list