Sală de sport multifuncțională, cu 102 locuri, inaugurată la Găvănești

O investiție importantă pentru comunitatea din Găvănești a fost inaugurată ieri: o sală de sport modernă, multifuncțională, cu 102 locuri. La eveniment au fost prezenți oficiali locali și județeni.

Primăria Găvănești a inaugurat ieri, în prezența a zeci de elevi, părinți și cadre didactice, o sală de sport multifuncțională. La eveniment au participat alături de edilul Iulian Antonie oficiali locali și județeni: președintele Consiliului Județean Olt Marius Oprescu, deputatul de Olt Marius Iancu, subprefectul Cosmin Floreanu, inspectorul școlar general Adelin Bărbulete.  Președintele  Oprescu și primarul Antonie au testat terenul de baschet, încercând câteva aruncări la coș, iar la final a avut loc o demonstrație de karate – antrenor Cristi Rezeanu.

 

 

,,Până acum, pe timpul sezonului rece, orele de educație fizică se desfășurau în sălile de clasă, iar o sală de sport este ceea ce le lipsea copiilor, spune directorul școlii. 6,5 milioane de lei este valoarea acestei investiții ce s-a realizat într-o perioadă de 8 luni. De-a lungul anilor, localitatea Găvănești a beneficiat de sprijinul constant al Consiliului Județean Olt, care a jucat un rol crucial în transformarea proiectelor importante, în realitate. Grație acestui sprijin, comuna a reușit să modernizeze infrastructura, să îmbunătățească rețelele de utilități și să ofere locuitorilor condiții mai bune de trai,, transmite primăria.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list