Se lucrează în zona Palatului de Justiție. Accesul interzis autoturismelor pe str.Mănăstirii, circulație pe un sens pe Primăverii

Lucrările la reabilitarea rețelei de apă din municipiul Slatina continuă în cadrul proiectului CAO cu zona Palatului de Justiție. Astăzi, acestea impun circulația pe un singur sens  pe strada Primăverii, iar pe strada Mănăstirii este interzis accesul autoturismelor.

Compania de Apă Olt intervine în zona Palatului de Justiție, de la sensul giratoriu către Bulevardul A.I.Cuza, continuând investițiile pentru reabilitarea rețelelor de apă din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020". Lucrările aduc și perturbări traficului.

,,Este o continuare a lucrărilor de reabilitare atât a conductei de distribuție apă potabilă DN 400 (punct de conectare Str. Basarabilor; Str. Strandului; Str. Arcului; Str. Mănăstirii; până în Str. Primaverii intersecție cu A.I.Cuza), cât și a conductei de aducțiune DN 500 (tronson Str.Arcului către Statia de Pompare Treapta II). Din cauza acestor lucrări, pe strada Primăverii ( zona Palatului de Justiție) se circulă pe un singur sens, iar pe strada Mănăstirii este interzis accesul autoturismelor, cu excepția riveranilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul vizual și auditiv, dar realizăm aceste investiții pentru îmbunătățirea calității apei și a serviciilor furnizate cetățenilor din municipiul Slatina!ˮ, transmite operatorul de apă și canal.

#td_uid_1_66f28042487de .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/59AQ1Ix) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66f28042487de .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/n4BVUYT) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66f28042487de .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/G3TfRcY) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66f28042487de .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/wjlGNiI) 0 0 no-repeat; }

CAO face apel la conducătorii auto să respecte marcajele rutiere montate și să aleagă rute alternative pentru a evita blocajele în trafic.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list