Ședința Consiliului Local Slatina se mută mâine de pe Grădiște în mijlocul urbei

Aleșii locali ai municipiului Slatina și conducerea administrativă nu vor mai ține mâine ședința de Consiliul Local pe Grădiște, locul obișnuit de desfășurare, ci în mijlocul urbei. Locația aleasă este Centrul Cultural ,,Eugen Ionescuˮ.

Considerând că cetățenii au acces mai ușor la ședințele în care se hotărăsc deciziile ce-i vizează direct, administrația municipală mută locul de convocare a Consiliului Local Slatina de pe Grădiște, unde la casa Căsătoriile se țin aceste ședințe de pe vremea lui Darius Vâlcov, în mijlocul comunității.

,,Ședinta extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Slatina
 Data si ora: 20.09.2024 – 13:30
 Locatie: Sala de teatru din incinta Centrului Cultural Eugen Ionescu, B-dul A.I. Cuza, nr. 28ˮ, este anunțul Primăriei Slatina.

Pe ordinea de zi a ședinței se află un singur proiect de hotărâre: modificare Anexa nr.2 la H.C.L. nr. 29/07.02.2024 – referitoare la „aprobare Programe și proiecte culturale, educative și manifestări sportive pe anul 2024", cu modificările ulterioare. Aleșii locali vor decide redistribuirea sumelor în calendarul programelor și proiectelor culturale, educative și manifestărilor sportive rămase de organizat până la finele anului. Asta în contextual în care în urma organizării concursului de cultură generală "Disney Cup" ediția a XVI-a, ce a avut loc în perioada iunie – septembrie 2024, a rezultat o economie de 30.000 lei și urmează să se desfășoare o serie de evenimente pentru care nu au fost alocate fonduri suficiente pentru acoperirea tuturor cheltuielilor necesare: Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, Concurs de creație literară "Slatina. Acasă la Eugen Ionescu", Campionat tenis de câmp.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list