Sediu reabilitat pentru pompierii comunei Șopârlița. Primărița a semnat contractul de finanțare

Primăria Șopârlița a semnat astăzi contractul de finanțare pentru o investiție indispensabilă localității: asigurarea unui sediu serviciului voluntar pentru situații de urgență al comunei.

Atunci când sună alarma, mai ales într-o comunitate rurală, se mobilizează pompierii voluntari să intervină până ajung profesioniștii. Iar asigurarea celor necesare funcționării unui serviciu voluntar pentru situații de urgență, care să nu intervină ,,la găleatăˮ ar trebui să reprezinte o prioritate pentru orice administrație locală, viața și bunurile semenilor stând mai întâi la mâna salvatorilor comunali. Pe acest principiu a mers și primărița comunei Șopârlița, Marijana Trepăduș, proiectul de asigurare a unui sediu SVSU fiind semnat astăzi.

,,Astazi s-a mai facut un pas important in dezvoltarea locala a comunei Soparlita! Doamna primar Marijana Trepadus, a semnat la MDLPA contractul de finantare pentru obiectivul de investitii:"Reabilitare constructie administrativ sociala Sediu SVSU,com.Soparlita,jud.Olt" in cadrul Subprogramului- Proiectarea si executia lucrarilor de interventie oentru cladirile de interes si utilitate publica – valoarea totala a investitiei ridicandu-se la suma de 1.349.560,99 lei. Astfel de inițiative contribuie la îmbunătățirea infrastructurii locale și la creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor.,, anunță Primăria Șopârlița.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list