Și-a bătut soția pe stradă la Caracal, de față cu fiica de 3 ani. Agresorul avea emis ordin de protecția și a ajuns în arest

Încă un oltean care a înțeles să se impună în familie cu pumnul a ajuns în arest. Agresorul a încălcat ordinul de protecție emis pentru violență în familie și și-a bătut vineri soția pe o stradă din caracal de față cu fiica de 3 ani.

Sâmbătă, 7 septembrie, un bărbat din Vădăstrița a fost arestat preventiv sub acuzația de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție. Vineri, 6 septembrie, acesta și-a bătut soția pe bulevardul Antonius Caracalla, din municipiul Caracal.

,,La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat tânăra, de 24 de ani, din comuna Vădăstrița, județul Olt. Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în timp ce se afla la cumpărături, împreună cu fiica sa de 3 ani, s-ar fi întâlnit cu soțul său, iar, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi agresat-o fizic. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 26 august a.c., Judecătoria Corabia a emis împotriva bărbatului un ordin de protecție. În urma probatoriului administrat, Judecătoria Caracal a admis propunerea parchetului și a emis pe numele bărbatului, de 37 de ani, din comuna Vădăstrița, județul Olt, un mandat de arestare preventivă în lipsă, întrucât bărbatul se sustrăgea cercetărilor. La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal și cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, au pus în executare mandatul de arestare preventivă, bărbatul fiind depistat la domiciliu,, arată IPJ Olt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list