Sistemele de apă și canalizare, extinse la Rotunda pentru racordarea a încă 452 de gospodării. Contract de finanțare a fost semnat astăzi

Ministrul Dezvoltării a semnat, astăzi, 37 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", în valoare totală de 365.618.268,73 de lei. Printre localitățile din cele 22 de județe ce primesc finanțare pentru investiții în modernizarea infrastructurii se numără și una din județul Olt. Astfel, alte câteva sute de gospodării din comuna Rotunda vor putea fi racordate la sistemele de apă și canalizare.

Prin intermediul unui proiect finanțat prin Programul Național de Investiții ˮAnghel Salignyˮ, condițiile de viață ale cetățenilor din comuna olteană Rotunda se vor îmbunătăți. Astăzi, administrația locală a semnat la Ministerul dezvoltării contactul de finanțare pentru proiectul ,,Extindere apă și apă uzată (canalizare) în comuna Rotunda, județul Oltˮ, cu o valoare de 25,000,000 lei.

În prezent, în comună sunt racordate la rețelele de apă și canalizare 497 de gospodării. Prin intermediul noii investiții nerambursabile, alte 542 de gospodării se vor putea racorda la utilități, pe o distanță ce cuprinde 21 de străzi, sistemele fiind extinse între străzile Ozunu și Doctor Turbatu.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list