Slătineanca Mădălina Ghenea, model internațional și actriță la Hollywood, premiată la festivalul de Film de la Tropea

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, slătineanca Mădălina Ghenea, model internațional și actriță de succes, a mai luat un premiu și la Festivalul de Film de la Tropea

Frumuseţea Mădălinei Ghenea (37 de ani), fotomodelul care s-a născut în Slatina, a făcut înconjurul lumii, tânără fiind declarată una dintre cele mai frumoase femei. Modelul internațional este apreciată și ca actriță, fiind o prezență elegantă și seducătoare pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, unde a primit premiul Diva e Donna, iar în această vară a fost premiată la ischia, la Taormina, la Magna Graecia și din nou la Veneția.

Tropea Film Festival, ediția a doua dedicată lui Mastroianni, s-a desfășurat în perioada 8-14 septembrie.

Mădălina s-a născut pe data de 8 august 1987 la Slatina, unde a absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu". Și-a început cariera la 15 ani și a participat la prezentări de modă din toată lumea. În 2010 a debutat în televiziune, iar în 2011 ca actriță într-o producție italiană. Românca locuiește în Italia, alături de fiica ei, Charlotte. A jucat rolul celebrei Sophia Loren în filmul „House of Gucci", alături de staruri internaționale precum Al Pacino, Jared Leto, Lady Gaga, Tom Ford, Jeremy Irons sau Salma Hayek, iar alături de actorul Ed Westwick  în thrillerul „Deep Fear", în regia lui Marcus Adams.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list