Tânăr care fugea de închisoare, depistat de polițiști în Slatina

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat în perioada 30 august-01 septembrie activități specifice pentru depistarea persoanelor urmărite sau dispărute, fiind legitimate peste 80 de persoane. Un slătinean care fugea de închisoare a fost identificat și dus la penitenciar.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au organizat în week-end o acțiune, cu efective mărite, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și sancționarea abaterilor la regimul rutier. Activitățile au avut loc în localitățile Slatina și Caracal, dar și în comunele arondate ale acestora, fiind desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. printre activități s-a numărat și depistarea persoanelor urmărite sau dispărute.

,,În urma activităților desfășurate, a fost depistat un tânăr, de 30 de ani, din municipiul Slatina, pe numele căruia Judecătoria Pitești a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an, 5 luni și 10 zile închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier. Persoana condamnată a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depusă în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova,, anunță IPJ Olt.

Foto-VIDEO/ Controale de amploare în Olt: la baruri, în trafic, depistarea persoanelor urmărite | Realitatea Oltului

Oamenii legii transmit că astfel de activități vor continua și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, dar și prevenirea oricăror situații de risc.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list