Teren multifuncțional de sport prevăzut cu nocturnă la o școală dintr-un sat al Scorniceștiului

Pentru că și elevii din zonele rurale merită să se bucure de condiții moderne de desfășurare a activităților sportive, primarul orașului Scornicești a inclus și satele componente ale urbei în proiectele derulate de administrația locală. Pentru elevii din satul Bălțați a fost demarată construcția unui teren de sport multifuncțional cu nocturnă, valoarea investiției fiind de cca 400.000 lei.

O nouă investiție prin care mișcarea sportivă va fi atractivă mai ales pentru tineri a fost demarată în orașul Scornicești. Aceasta va asigura condiții moderne pentru practicarea mai multor sporturi și va fi realizată în satul Bălțați.

,,Cum spune o vorbă din popor: „Toamna se numără bobocii", tot așa și noi începem să bifăm din lungul șir de obiective pe care ni le-am propus la început de mandat. Am demarat lucrările pentru obiectivul: " Proiectare și execuție teren multifuncțional de sport, prevăzut cu nocturnă la Școala Gimnazială din sat Bălțați, oraș Scornicești". Fiecare copil merită să se dezvolte în condiții optime la școala de care aparține astfel ne dăm toată silința ca viața de elev să fie cât mai frumoasăˮ, anunță primarul Daniel Tudor.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list