Trupul unui bucureștean, găsit PLUTIND pe baltă la Băbiciu

trupul neînsuflețit al unui bucureștean a fost descoperit ieri dimineață plutind pe o baltă din comuna olteană Băbiciu. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind așteptat rezultatul necropsiei.

Ieri dimineață, 26 septembrie, în jurul orei 08:30, un apel 112 anunța că  trupul unei persoane plutește pe o baltă din apropierea râului Olt, în comuna Băbiciu.

,,La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu, care, cu sprijinul localnicilor, au extras persoana la mal. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din municipiul București. Din nefericire, medicii au constatat decesul bărbatului, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, în vederea efectuării autopsiei,, anunță IPJ Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list