VIDEO/ Probe la hidrobiciclete la Baza de Agrement Faleza Dunării Corabia

Faleza Dunării la Corabia va fi un punct de atracție important al orașului- port. Lucrările la ,,Bază de Agrement Faleza Dunării Corabia" s-au finalizat, urmează recepția după achiziționarea de hidrobiciclete și caiace pentru ca locuitorii zonei și turiștii să se bucure de acest loc. Astăzi s-au făcut probe la hidrobiciclete.

 

 

 

 

 

 

 

 

O zonă de promenadă, relaxare și plimbări pe apă va fi deschisă în curând în sudul Oltului, la Corabia. Baza de agrement Faleza Dunării Corabia va da ocazia turiștilor să facă plimbări cu hidrobiciclete și caiace pe pârâul Coșcan ce va avea o lățime de 30m, să se relaxeze într-o zonă naturală deosebită, pe malul Dunării, departe de tumultul citadin. Astăzi s-au făcut probe la hidrobiciclete, imagini fiind făcute publice de administratorul public al urbe, Daniel Albu (vezi video!)

Proiectul este finanțat din fonduri europene prin  Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 – 2020. Valoarea totală a investiției este de 1.337.495,56 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiectul a presupus lărgirea pârâului Coscan, crearea unui bazin al bazei de agrement în continuarea Coscanului pentru staționarea caiacelor și hidrobicicletelor, amenajarea căilor de acces către obiectiv, finisarea taluzelor, crearea unor alei pietonale în suprafață totală de 9004 mp, amplasare poduleț din lemn deasupra intrării din Coscan în bazinul bazei de agreement, parcare auto în suprafață totală de 2727 mp, construcție foișor pentru recreere în suprafață de 63 mp; creare spatii verzi și auxiliare în suprafață totală de 13.079 mp.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list