Adrian Chesnoiu și PSD Caracal, alături de Bogdan Mihuți, cel care va fi cel mai tânăr reprezentany al Oltului în Parlament

Deputatul Adrian Chesnoiu și primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, fac echipă, pentru alegerile parlamentare, cu cel care va deveni cel mai tânăr reprezentant al social-democraților din Olt în Parlamentul României, Bogdan Mihuți. Ei promit că, așa cum îl cunosc pe noul candidat, Mihuți va reprezenta oltenii cu cinste și responsabilitate în forul legislativ.

,,Decizia mea de a-mi retrage candidatura de pe listele PSD Olt pentru Parlamentul României ne-a oferit ocazia să luăm în considerare promovarea în această competiție a celui mai tânăr membru din conducerea organizației municipale Caracal a partidului.
Bogdan Mihuți, președintele TSD Caracal și prim-vicepreședinte TSD Olt, este alegerea noastră pentru a mă înlocui în competiția electorală care urmează!
Îl cunosc de mulți ani pe Bogdan, îi cunosc familia, parcursul său educațional și profesional.
De o noblețe sufletească surprinzătoare pentru un tânăr al zilelor noastre, cu o sinceritate debordantă, Bogdan a crescut alături de noi în echipa social-democrată de la Caracal, cu convingerea că aici sunt oamenii care îi pot oferi șansa să învețe, să se dezvolte și să își manifeste opiniile nestingherit.
Uitându-mă în urmă, mi-a amintit de determinarea cu care am pășit pentru prima dată în sediul Partidului Social Democrat pentru a mă înscrie ca membru și de evoluția mea în organizația de tineret. Ca pentru mulți tineri, PSD a fost o platformă reală de educație și formare în spiritul echilibrului, a responsabilității și a grijii față de semeni.
Prin implicare și pregătire continuă, Bogdan a reușit să dobândească maturitatea necesară pentru o funcție în slujba cetățeanului.
Mă bucur pentru șansa pe care o are și am convingerea că ne va reprezenta cu cinste în Parlamentul României!
Continuăm în echipă!
MULT SUCCES BOGDAN!" a transmis deputatul Adrian Chesnoiu cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de socializare.
Bogdan Mihuți are 32 de ani și este profesor. el îndeplinește acum funcția de director al Centrului Cultural Caracal. La alegerile din vară, Bogdan Mihuți a fost ales consilier local din partea PSD.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list