Deputatul Chesnoiu: Respectul pentru vârstnici și responsabilitatea pentru a le oferi ajutorul necesar  trebuie să fie o valoare morală a societății noastre

Ziua internaţională a persoanelor vârstnice este marcată anual, la 1 octombrie, cu scopul de a promova drepturile acestora, prin încurajarea de a participa activ la viaţa economică, politică, socială şi culturală, dar şi pentru promovarea unei imagini pozitive a îmbătrânirii, lipsită de discriminare, prin incluziune socială. La respect și responsabilitate îndeamnă astăzi și deputatul de Olt Adrian Chesnoiu.

De ziua seniorilor, deputatul social-democrat Adrian Chesnoiu a transmis un mesaj acestora, dar și un îndemn la responsabilitatea de a-i ajuta.

,,Sărbătorim astăzi Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Seniorii noștri, părinți pentru unii dintre noi sau bunici pentru alții, prin experiența lor de viață, prin "istoria" lor personală sunt modele de viață pentru generațiile care vin din urmă. Respectul pentru ei, responsabilitatea pentru a le oferi ajutorul necesar în această perioadă a vieții lor, trebuie să fie o valoare morală a societății noastre indiferent de problemele cu care ne confruntăm. Din păcate, unii uită să le acorde atenția pe care o merită.
Personal, am fost educat să prețuiesc seniorii, să dau o mână de ajutor și să apreciez înțelepciunea, viziunea și răbdarea cu care ei tratează problemele vieții ca pe o oportunitate.
Le urez sănătate și liniște binemeritată după o viață de muncă!,, este mesajul deputatului Chesnoiu.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list