Deputatul Iancu: Datoria noastră este să avem grijă de cei care ne-au construit prezentul și ne-au învațăt să privim către viitor

Pe data de 1 octombrie este sărbătorită la nivel global Ziua internațională a persoanelor vârstnice. Cu această ocazie, deputatul de Olt Marius Iancu le-a transmis un mesaj vârstnicilor, dar și un îndemn privind respectul pe care trebuie să-l arătăm  celor care ne-au clădit prezentul și viitorul.

Ziua internațională a persoanelor vârstnice aduce un omagiu celor mai în vârstă membri ai societății și pentru a atrage atenția asupra provocărilor cu care seniorii lumii se confruntă. Întrucât vârstnicii sunt păstrătorii tradițiilor, ai experienței de viață și ai înțelepciunii acumulate de-a lungul anilor, deputatul Marius Iancu nu a uitat să-și arate aprecierea pentru seniorii olteni.

,,Cu respect, cu admirație și prietenie ne uităm către vârstnicii noștri! Și ca întotdeauna suntem alături de ei, le protejăm pensiile, stopăm creșterea prețurilor pentru că ei să se poată bucura de zilele de cumpărături la supermarket-uri și am plafonat tarifele la energie electrică și gaze! Pentru că este datoria noastră să avem grijă de cei care ne-au construit prezentul și ne-au învățat să privim către viitor și să fim echipa care contează. La mulți ani!,, este mesajul parlamentarului social-democrat.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list