DSVSA a SUSPENDAT capturarea maidanezilor în Slatina

Confruntată cu dificultăți de funcționare după reorganizarea serviciului de ecarisaj și trecerea în subordinea Direcției de Patrimoniu în urma legii austerității, activitatea de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Slatina a mai primit o lovitură: DSVSA Olt i-a suspendat activitatea de capturare.

Capturarea câinilor fără stăpân din municipiul Slatina a fost suspendată. Motivul este, potrivit DSVSA Olt lipsa unui tehnician veterinar, activitatea urmând a fi reluată după ocuparea acestui post.

„A fost suspendată activitatea de capturare a câinilor fără stăpân la Slatina pentru că nu mai erau întrunite condiţiile, respectiv instituţia care efectua capturarea nu mai are tehnician veterinar. Adăpostul pentru câini fără stăpân va funcţiona în continuare, acolo sunt animale care trebuie hrănite, îngrijite. Au medic veterinar, au alţi angajaţi, dar s-a constatat că nu mai au tehnician veterinar, de aceea s fost dispusă măsura suspendării capturării", a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Olt, Venera Popa.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list