FOTO/ Infractori prinși în FLAGRANT la razia mascaților din zona Corabia

Numeroși oameni ai legii din județul Olt, cărora li s-au alăturat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, au desfășurat sâmbătă noaptea o razie de proporții pe raza zonei Corabia. Trei infractori au fost prinși în flagrant, confiscate 25 de kilograme de materiale pirotehnice și aplicate zeci  de amenzi în trafic.

O acțiune tip „Razie", cu efective mărite, a fost organizată în seara de 12 spre 13 octombrie, în intervalul orar 18.00-02.00, în zona de competență a Poliției orașului Corabia, precum și a Secției nr.3 Poliție Rurală Corabia și a Secției nr.10 Poliție Rurală Vișina. Aceasta a vizat asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și a traficului și consumului de substanțe psihoactive. În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme și muniții, protecția animalelor și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Alături de polițiști s-au aflat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova. Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violenţă pe stradă, în baruri și în zona societăților cu profil de săli de jocuri de noroc și pariuri sportive, precum și depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

#td_uid_1_670cbe3d10d60 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/TcLjCo0) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_670cbe3d10d60 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/VBeArtY) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_670cbe3d10d60 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/gWk5enq) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_670cbe3d10d60 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/LfKxWpP) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_670cbe3d10d60 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/4i53KMf) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_670cbe3d10d60 .td-doubleSlider-2 .td-item6 { background: url(https://ift.tt/xe1pj5a) 0 0 no-repeat; }

,, În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate și legitimate aproximativ 100 de persoane, fiind verificate și controlate 21 de societăți comerciale. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 68.430 de lei. Dintre acestea, 28 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare și 9 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare. De asemenea, 8 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, iar 4 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, fiind confiscată cantitatea de 25 de kilograme de materiale pirotehnice. Totodată, forţele de ordine au constat în flagrant delict şi trei infracţiuni, una la regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi și două la regimul materiilor explozive,, transmite IPJ Olt.

Polițiștii olteni atenționează că astfel de activități vor continua și în perioada următoare, în întreg județul. Chiar dacă scopul raziilor nu este acela de a aplica sancțiuni, ci de a preveni orice eveniment negativ, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii, nu vor fi iertați cei certați cu legea.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list