Milionarul Adrian Marțian și cei 3 copii dispăruți au fost aduși în țară

Copiii milionarului Adrian Marțian- Antonio Adrian, Rania Adriana şi Raisa Antonia au fost găsiţi ieri de autorităţi în oraşul Nis din Serbia, alături de tatăl lor, iar astăzi au fost aduși în România. Cei trei frați erau dați dispăruți din județul Hunedoara, fiind răpiți de tată în timp ce se aflau sub supravegherea bonei. Marțian avea emis ordin de protecție și nu avea voie să se apropie de copii.

În această dimineață, în jurul orei 5.30, poliţiştii sârbi i-au predat pe cei trei fraţi şi pe tatăl acestora colegilor lor români, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum au fost trecuţi copiii frontiera de stat şi cum au ajuns în afara țării.

Adrian Marțian a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectare a măsurilor privind încredinţarea minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare şi participaţie improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Faţă de cei trei minori urmează să fie instituită măsura specială a plasamentului în regim de urgenţă, în cadrul unei unităţi din subordinea DGASPC Hunedoara.

Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list