Peste 80 de iubitori de animale și-au înscris deja patrupedele la concursul TSD Slatina

Încă din prima zi de concurs, zeci de iubitori de animale și-au înscris patrupedele la concursul organizat de TSD Slatina. Fotografiile sunt postate pe pagina de socializare a tinerilor social-democrați, în comentarii la anunțul concursului.

Un concurs destinat prietenilor omului a fost lansat de TSD Slatina, cu ocazia sărbătorii astăzi a Zilei Mondiale a Animalelor. Zeci de iubitori de animale s-au întrecut în a-i prezenta pe cei care le țin companie și cu care au format o legătură de neîntrerupt.
,,Pentru a participa, vă invităm să postați o fotografie cu animăluțul dumneavoastră în comentarii și să strângeți cât mai multe aprecieri. Fotografia cu cele mai multe like-uri va fi recompensată cu un premiu special: hrană pentru animăluț timp de o lună!
Concursul se desfășoară până pe data de 10 octombrie, așa că aveți 7 zile la dispoziție pentru a participa și a câștiga! Nu uitați să trimiteți link-ul către postare prietenilor, pentru a vă susține cu un vot la fotografie. Vă așteptăm cu drag și vă urăm mult succes!,, a anunțat TSD Slatina.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list