Schimbări în traseul Loctrans, afectat de închiderea traficul rutier de ˮZiua Recolteiˮ între Poștă și magazinul Winmarkt

Organizarea ˮZilei Recolteiˮ în județul Olt la finele acestei săptămâni impune restricții de trafic în municipiul Slatina, începând de astăzi. Acestea vor afecta și traseul autobuzelor de transport public de călători.

Ziua Recoltei, serbată la Slatina cu târg pe Bulevardul AI Cuza, dansuri populare și spectacole susținute de Antonia, Alex Velea, Babasha, ,,Doina Oltuluiˮ | Realitatea Oltului

Municipiul Slatina va găzdui timp de trei zile ˮZiua Recolteiˮ, eveniment la care producătorii autohtoni își vor pune la vânzare produsele pe Bulevardul AI Cuza la Slatina, de la eveniment nelipsind dansurile și cântecele tradiționale, dar și spectacole susținute de artiști de renume. Amplasarea târgului de produse va impune restricții de trafic începând de astăzi și până duminică. Nu se va circula  pe niciunul dintre sensuri între intersecția cu strada Libertății și intersecția cu Basarabilor. Polițiștii fac apel la șoferi să folosească rutele alternative.

Și societatea de transport public în comun pe raza municipiului a anunșat schimbări în traseul autobuzelor.

,,Având în vedere că în perioada 11 – 13 octombrie 2024 se va organiza "ZIUA RECOLTEI 2024", dorim să vă informăm că traficul rutier va fi închis pe următoarele tronsoane de drum:

– în perioada 10 octombrie 2024, ora 14:00 – 14 octombrie 2024, ora 10:00, pe blvd. A. I. Cuza, sensul de mers de la Poștă către magazinul Winmarkt (fost magazin Oltul) din municipiul Slatina;

– în perioada 10 octombrie 2024, ora 17:00 – 14 octombrie 2024, ora 06:00, pe blvd. A. I. Cuza sensul de mers de la magazinul Winmarkt (fost magazin Oltul) către Poștă.

Astfel, autobuzele Loctrans nu vor putea atinge statia Union. Vă rugăm să utilizați stația cea mai apropiată pentru a beneficia de serviciile noastre de transport. Traficul rutier va fi reluat în data de 14 octombrie 2024ˮ, a anunțat Loctrans.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list