Sute de exemplare din cei mai frumoși câini aduși din mai multe țări intră-n competiție la Slatina

Municipiul Slatina va găzdui la finele acestei săptămâni patru competiții canine de frumusețe- trei internaționale și una națională. Vor fi prezente cele mai frumoase exemplare canine aduse de proprietari din mai multe țări. Intrarea este liberă pentru iubitorii de animale.

Peste 400 de câini (din 100 de rase canine) și aproximativ 700 de proprietari din România, Ucraina, Polonia, Croația, Ungaria, Serbia, Italia, Norvegia, Regatul Unit, Slovenia, Germania, Bulgaria, Olanda și Rusia sunt așteptați la finele acestei săptămâni la Slatina, să ia parte la competițiile organizate de Asociația Chinologică Sud-Vest. Concursurile canine de frumusețe se vor desfășura în perioada 18- 20 octombrie, la Clubul Nautic și de Agrement "Plaja Olt", începând cu ora 09:00.

,,Veniți să descoperiți frumusețea și diversitatea raselor canine și să vă bucurați de un eveniment deosebit alături de cei mai buni prieteni ai omului! Ca și preambul, vrem să vă aducem la cunoștință că Asociația Chinologică Sud-Vest are ca scop principal urmărirea și coordonarea, din punct de vedere chinotehnic, a evoluției raselor canine recunoscute de Federația Chinologică Internațională, în așa fel încât să se asigure perpetuarea raselor canine și conservarea aptitudinilor specifice acestora. Asociația Chinologică Sud-Vest este asociația chinologică teritorială a județului Olt. În acest an am obținut dreptul, din partea Asociației Chinologice Române (forul național al chinologiei din România), de a organiza patru competiții canine de frumusețe, trei internaționale și una națională, în zilele de Vineri, 18 octombrie, Sâmbătă, 19 octombrie, și Duminică, 20 octombrie, la Slatinaˮ, anunță organizatorii.

Evenimentul se află la cea de-a treia ediție în Slatina, capitala Oltului intrând din anul 2022 în circuitul competițional chinologic național.

Competițiile canine de frumusețe se desfășoară în sistem piramidal, dar au și un important scop zootehnic în selecția exemplarelor canine din țara noastră, ele fiind jurizate de arbitri chinologi, care, prin expertiza lor, cresc nivelul calitativ al efectivelor canine.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list